Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Home

Descarga el Catálogo

Agora International School és un grup de 7 col·legis privats i internacionals que formen part del prestigiós grup Globeducate, caracteritzat per la innovació educativa, l'alt rendiment acadèmic i l'atenció personalitzada a les necessitats de cada alumne. 

Més informació

Agora International School

Liderem la nova generació
d'escoles internacionals

Agora International School és una xarxa de col·legis bilingües i internacionals amb 10 escoles entre Espanya i Andorra l'objectiu de les quals és formar persones multilingües, responsables, ètiques i capaces d'aconseguir l'èxit en tots els àmbits de la seva vida. Totes les nostres escoles estan autoritzades per a impartir el prestigiós Programa del Diploma (PD) del Batxillerat Internacional® (IB).

Les nostres escoles

Agora Andorra

Fundat l’any 1999, Agora Andorra International School, amb un projecte acadèmic multilingüe i personalitzat dels 2 als 18 anys, és el primer col·legi privat del país en oferir la titulació del Batxillerat Internacional.

Agora Barcelona

Agora Barcelona International School, fundat en 2008, és un centre amb un innovador projecte educatiu en un entorn privilegiat i unes instal·lacions adaptades a les necessitats de cada etapa educativa. Amb especial atenció a l'esport i més de 40.000 m d'instal·lacions, treballem una educació multilingüe, plural i mixta entre els 0 i els 18 anys.

Agora Lledó

Agora Lledó International School, creat en 2001, és el primer col·legi de la Província de Castelló en incorporar el currículum del Batxillerat Internacional i un centre de referència com a setè millor col·legi IB d'Espanya i reconegut en el top 50 de les millors escoles espanyoles en el rànquing del diari El Mundo de 2023.

Agora Madrid

Agora Madrid International School, amb una educació de 0 a 18 anys, és el primer col·legi a escala mundial en oferir un Batxillerat Internacional especialitzat en Arts Escèniques. Amb unes instal·lacions renovades i preparades per a l'educació del present i el futur, duen a terme una educació multilingüe en espanyol, anglès, alemany, francès i xinès.

Agora Portals

Agora Portals International School, fundat l’any 2008, és el primer col·legi de Mallorca a oferir la titulació del Batxillerat Internacional i el primer centre espanyol a presentar l'innovador projecte “Aula de la Mar”. Com a reconeixement a aquesta tasca, la revista Forbes l’ha guardonat com un dels 50 millors centres educatius d’Espanya.

Agora Sant Cugat

Agora Sant Cugat International School i les escoles infantils Pipo i Patufet, nascuts fa 50 anys, són centres privats internacionals de referència que es troben entre els millors d'Espanya. Agora Sant Cugat va ser distingit com a millor col·legi privat de Barcelona i 6è millor del país segons el rànquing del diari El Mundo 2023.

Agora Granada College

Agora Granada College International School i l'Escola Infantil Agora Príncipes, fundats en 1993, són centres privats internacionals, multilingües en espanyol, anglès -podent triar francès o xinès com a tercera llengua-, i, en els quals oferim una educació personalitzada i de continuïtat des dels 0 fins als 18 anys.

Elements distintius del nostre projecte educatiu

El projecte educatiu d’Agora International School es defineix per 5 elements distintius: el Batxillerat Internacional com a model de futur, el multilingüisme, STEAM, l’esport i el compromís de facilitar als nostres alumnes les eines perquè creixin com a ciutadans globals capaços de canviar el món.

IB: Un model de futur

IB: Un modelo de futuro

El Batxillerat Internacional® (IB per les seves sigles en anglès) proporciona als alumnes un currículum complet i exigent, acceptat per les universitats més prestigioses del món. És un model de futur que desenvolupa en els alumnes competències clau per al seu èxit acadèmic, professional i personal, tot afavorint l’assoliment dels seus objectius en un context internacional.

IB: Un model de futur

Multilingüisme

Multilingüisme

Multilingüismo

Preparem els nostres alumnes per a un futur internacional. Oferim un projecte educatiu multilingüe, amb immersió lingüística més enllà de l’anglès, que els permet dominar les llengües oficials juntament amb l’anglès, el francès, l'alemany o el xinès. Per completar el programa lingüístic, disposen d’esdeveniments internacionals, intercanvis i estades en diferents destinacions.

STEAM: Ciències i Arts

Música y expresión

L’art i les ciències a través de les competències STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques) és un enfocament pedagògic que advoca pel treball col·laboratiu i la integració de competències altament relacionades. A Agora International School, aquestes 5 competències són claus per al desenvolupament integral dels infants ja que aporten enormes beneficis cognitius i personals i milloren la seva capacitat de comunicació.

STEAM: Ciències i Arts

Esports i salut

Esports i salut

Deportes y salud

Els esports ajuden a desenvolupar i fomentar valors com la perseverança, la superació personal i el treball en equip, alhora que potencien les habilitats socials. A Agora International School inculquem als nostres alumnes la passió per l’esport i els hàbits saludables perquè esdevinguin adults equilibrats físicament i emocionalment.

Shaping the world

Shaping the world

Els nens que ingressen a l’educació avui es graduaran com a adults joves l’any 2030. Hem de preparar-los per a unes feines i tecnologies que avui en dia no existeixen i per resoldre problemes que encara no s’han previst. Hem d’encoratjar els nostres estudiants a prendre les regnes i donar forma al seu propi futur: volem que siguin ciutadans globals capaços de canviar el món.

Shaping the world

Últimes Publicacions

blog

Col·laboracions

Les col·laboracions escolars que duem a terme a les escoles Agora International School donen al nostre alumnat l'oportunitat d'estar en contacte amb altres persones de tot el món i abordar reptes mediambientals per a prendre consciència de com fer-los front.

globalbg

WWF

Més de 31.000 alumnes de tots els col·legis i escoles infantils de Globeducate units per un objectiu comú: preparar les properes generacions per a afrontar els reptes futurs.

Eco-Escoles

El viatge cap a la Bandera Verda. Com a educadors hem de garantir que els joves siguin conscients de la seva responsabilitat d’actuar.

Objectius de Sostenibilitat de l'ONU

El nostre objectiu és educar alumnes compromesos amb el món i els grans reptes del nostre temps.

toogle-language catalan