Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Esdeveniments internacionals

Els nostres col·legis internacionals ofereixen oportunitats úniques perquè els estudiants puguin rebre una autèntica preparació internacional, juntament amb el nostre projecte de immersió lingüística i els intercanvis i estades que oferim.  

Durant el curs acadèmic participem a diferents programes i activitats de caràcter internacional que reforcen el caràcter global dels nostres alumnes, així com el seu respecte envers altres cultures. A través d’aquests programes i activitats internacionals, els alumnes de la família de col·legis Agora International School interactuen amb alumnes d’altres països i cultures. Així, milloren i potencien les seves habilitats lingüístiques mentre obtenen una visió global i oberta del món, i aprenen a respectar diferents punts de vista. A més, al llarg del curs escolar el grup Globeducate promou diferents esdeveniments per reunir als estudiants de tots els centres.

Esdeveniments internacionals de Globeducate 

Els esdeveniments internacionals són una part fonamental dins del currículum dels centres que formem part del prestigiós grup educatiu Globeducate, ja que fomenten la preparació global dels alumnes. A través d’aquests esdeveniments internacionals, els nostres alumnes milloren les seves habilitats lingüístiques i es relacionen amb estudiants d’altres països en una experiència única d’aprenentatge.

Els esdeveniments més destacats que organitzem són:
  • Model United Nations: simulacions de les Nacions Unides on els alumnes esdevenen delegats dels països i debaten en anglès problemes globals.
  • Academic Olympics: olimpíades científiques, matemàtiques, informàtiques i lingüístiques on alumnes de diferents col·legis fan amistat mentre competeixen en un ambient internacional i multilingüe.
  • International Music Festival: durant una setmana, els alumnes demostren professionalment la seva passió pel món de la música.
  • Global Olympics: una competició esportiva on els alumnes donen el millor d’ells mateixos a distintes disciplines esportives (futbol, gimnàstica rítmica, natació o atletisme, entre altres).
  • Arts Competition: una competició artística on els alumnes mostren tota la seva creativitat i sensibilitat artística a través de creacions pròpies.
  • Student Leadership Summit: Aquesta cimera reuneix estudiants de 17-18 anys, en un programa ple de seminaris, presentacions i activitats interactives sobre temes com l'oratòria i les habilitats de comunicació, la resolució de problemes i un orador principal.
  • Iberia CUP: un festival de bàsquet i futbol obert a alumnes d'entre 12 i 14 anys, que se celebra a una de les nostres escoles d'Espanya o Portugal. L'esdeveniment inclou oportunitats perquè els estudiants es barregin amb els d'altres escoles i es relacionin després de les trobades esportives.

toogle-language catalan