Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Agora Lledó

Agora Lledó International School neix a Castelló el 2001, constituint-se com a Centre Educatiu i Esportiu per oferir un sistema de formació de qualitat per als estudiants. Sorgeix de la mà de deu socis que, des del 1983, van formar part del centre homologat «Rey Don Jaime». 

L'any 2006, es va consolidar dins del grup Globeducate, donant continuïtat al projecte educatiu i estenent la internacionalització d'Agora Lledó International School juntament amb 55 col·legis més en 10 països. Amb aquesta unió, seguim fomentant la il·lusió per aprendre i desenvolupar creativament cadascun dels nostres alumnes, ara de la mà d'un prestigiós grup internacional que comparteix els nostres valors i ens permet continuar creixent i millorant la nostra proposta educativa.

Pla d'estudis i instal·lacions internacionals

L'any 2009, Agora Lledó obté l'acreditació ISA (International School Association), basada en el seu currículum acadèmic internacional, i el 2011 és reconegut i autoritzat com a IB World School, concedint-se l'autorització per impartir el Programa de Diploma de Batxillerat Internacional i distingint-se com el primer col·legi amb aquest estatus a la província de Castelló. Més recentment, el 2022 hem estat acreditats per impartir el PEP (Programa de l'Escola Primària). 

Agora Lledó International School té unes completes instal·lacions que promouen un ambient positiu. Aules lluminoses, espaioses i envoltades de natura, són espais dissenyats perquè l'alumne se senti còmode: és el que anomenem “ambients amigables al cervell”. Agora Lledó disposa d'aules àmplies, sales de laboratori, aules informàtiques, així com aules digitals amb els darrers avenços en tecnologia; també àrees de joc, pistes esportives exteriors i un magnífic poliesportiu amb piscina semi-olímpica.

toogle-language catalan