Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Agora Madrid

Agora Madrid International School, va néixer el 1981 gràcies a un grup de famílies i persones relacionades amb l'educació que van decidir intentar satisfer les necessitats del moment amb un centre d'avantguarda. El col·legi va evolucionar adaptant-se a un món en constant canvi fins a arribar a ser Agora Madrid International School, part del prestigiós grup educatiu Globeducate des de 2006. La incorporació al grup comporta una evolució i, a més de passar a ser conegut com Agora Madrid International School, fomenta l'excel·lència acadèmica i l'educació en valors per al desenvolupament global de cadascun dels nostres estudiants gràcies als 5 elements distintius i un equip apassionat i fidel als seus valors.

Cerca de l'excel·lència i la innovació

L'any 2015, Agora Madrid International School va obtenir l'autorització per impartir el Programa del Diploma (PD) del Batxillerat Internacional (IB, per les sigles en anglès), una titulació líder en el camp de l'educació internacional i reconeguda per les principals universitats del món. 

En la cerca per l'excel·lència i innovació, Agora Madrid International School és conegut des de fa temps com un centre d'arts creatives, sent el punt central d'estudi per als alumnes del Sing and Dance Project de Víctor Ullate Roche. Ara, aquesta col·laboració fa un pas més enllà en incorporar les arts creatives i escèniques al seu Programa de Diploma (PD) del Batxillerat Internacional (IB) amb un nou projecte de Batxillerat Internacional especialitzat en Arts Escèniques. 


Fomentem l'excel·lència acadèmica i l'educació en valors per al desenvolupament global de cadascú dels nostres alumnes.


toogle-language catalan