Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Agora Portals

Agora Portals International School imparteix des del 2008 una educació que es distingeix per la innovació educativa i l'alt rendiment acadèmic, sense renunciar a l'atenció personalitzada de cada alumne, tenint en compte les necessitats.  Plantegem un ensenyament trilingüe, mixt i aconfessional, respectuós sempre amb les creences de cada família i obert al diàleg enriquidor. Pioners al Batxillerat Internacional (IB), Agora Portals International School va ser el primer centre educatiu de les Illes Balears que va rebre autorització per impartir la prestigiosa titulació de l'IB l'any 2011. A Agora Portals International School és possible obtenir la titulació del Batxillerat Internacional juntament amb la del Batxillerat Nacional a les seves tres branques: científic, social-humanístic i artístic.

Posidonia Experience

Amb l'objectiu de mostrar tot el que Mallorca té al seu mar, Agora Portals International School ha engegat una innovadora iniciativa creada per oferir diferents activitats i titulacions com el busseig o l'estudi de la posidònia tant a l'aula com a l'hàbitat natural. El programa inclou una sèrie de tallers, xerrades, conferències, excursions i activitats que els alumnes experimentaran per finalitzar els estudis escolars amb un coneixement del medi marí i, per tant, un compromís amb la seva preservació.

Formació mixta i pluralista

Apostant sempre per una formació mixta i pluralista, a Agora Portals International School la llengua anglesa ocupa un lloc important i la major part de les classes s'imparteixen en aquest idioma. Els alumnes poden acreditar el nivell d'anglès per mitjà de les titulacions amb més reconeixement, com ara el Trinity College o els Cambridge English Exams.

La formació plurilingüe d'Agora Portals International School inclou:
  • Anglès 
  • Xinès mandarí
  • Alemany/francès (a escollir durant l'Educació Secundària)

toogle-language catalan