Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Projecte educatiu

El projecte educatiu dels col·legis Agora International School es treballa des de 5 pilars que es recolzen i es complementen per dotar els nostres alumnes de prou eines per ser ciutadans globals capaços de canviar el món.

Agora International School

IB: Un model de futur

El Batxillerat Internacional® (IB per les seves sigles en anglès) proporciona als alumnes un currículum complet i exigent, acceptat per les universitats més prestigioses del món. És un model de futur que desenvolupa en els alumnes competències clau per al seu èxit acadèmic, professional i personal, tot afavorint l’assoliment dels seus objectius en un context internacional.

més informació

Agora International School

Multilingüisme

Preparem els nostres alumnes per a un futur internacional. Oferim un projecte educatiu multilingüe, amb immersió lingüística més enllà de l’anglès, que els permet dominar les llengües oficials juntament amb l’anglès, el francès, l’alemany o el xinès. Per completar el programa lingüístic, disposen d’esdeveniments internacionals, intercanvis i estades en diferents destinacions.

més informació

Agora International School

STEAM: Ciències i arts

Ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques (STEAM en anglès) tenen un paper crucial en l'aprenentatge dels nostres alumnes. Dotem de creativitat totes les activitats relacionades amb aquestes matèries, perquè adquireixin les eines i habilitats de pensament crític necessàries per aprendre a fer connexions, organitzar idees, ser creatius, prendre decisions i treballar junts a les diferents disciplines.

més informació

Agora International School

Esports i
salut

Els esports ajuden a desenvolupar i fomentar valors com la perseverança, la superació personal i el treball en equip, alhora que potencien les habilitats socials. A Agora International School inculquem als nostres alumnes la passió per l’esport i els hàbits de vida saludables perquè esdevinguin adults equilibrats físicament i emocionalment.
 

més informació

Agora International School

Shaping the
world

Els nens que ingressen a l’educació avui es graduaran com a adults joves l’any 2030. Hem de preparar-los per a unes feines i tecnologies que avui en dia no existeixen i per resoldre problemes que encara no s’han previst. Hem d’encoratjar els nostres estudiants a prendre les regnes i donar forma al seu propi futur: volem que siguin ciutadans globals capaços de canviar el món.
 

més informació

toogle-language catalan