Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Esports i salut

Tots els centres Agora International School estan situats en entorns naturals i gràcies a això inculquem als nostres alumnes la passió per l'esport i els hàbits saludables.

Sabem que la pràctica d’activitats esportives ajuda als els estudiants a desenvolupar i fomentar valors com la perseverança, la superació personal, el treball en equip i la cooperació, i que alhora en potencien les habilitats socials. A Agora International School l’esport és una part integral del pla d’estudis, i inculquem als nostres alumnes la passió per l’esport i els hàbits saludables perquè esdevinguin adults equilibrats físicament i emocionalment.

Educació saludable

La formació en esports es completa al llarg del curs acadèmic amb trobades esportives organitzades pel col·legi i pel grup Globeducate, en les quals es promou l’esport, la competició sana i l’educació internacional, com els Globeducate Olympic Games, on hi competeixen més de 500 esportistes de diferents escoles del món. A més, la formació en benestar es complementa amb un projecte integral de salut amb el qual eduquem en nutrició i hàbits d’alimentació saludables.

Menjador

Estem convençuts de la necessitat de seguir una dieta equilibrada i, per això, a totes les nostres escoles seguim una recomanació per part de nutricionistes i la duem a terme amb un equip de cuina.

El centre adapta diàriament el menú previst, segons les necessitats específiques dels alumnes (al·lèrgies, dietes especials o malalties) amb una atenció personal a cada alumne.

Activitats extraescolars

A cada centre Agora International School tenim diferents activitats com la psicomotricitat o la iniciació esportiva en diferents esports. Alguns d’ells són: futbol, bàsquet, natació, atletisme, gimnàstica rítmica, tennis, pàdel, judo, tennis de taula, escacs, esgrima i futbol sala.

toogle-language catalan