Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

IB: Un model de futur

El Batxillerat Internacional® (IB per les seves sigles en anglès) proporciona als alumnes un currículum acceptat universalment per les institucions d’educació superior.  

Els programes de l’IB són exigents per a l’alumne, però també amb la formació i l’avaluació dels professors, els quals tenen a la seva disposició activitats de desenvolupament professional de gran qualitat, marcs educatius innovadors i una pedagogia reconeguda per les universitats més prestigioses del món.

El Batxillerat Internacional® (IB) és un model de futur que desenvolupa en els alumnes competències clau per al seu èxit acadèmic, professional i personal, tot afavorint l’assoliment dels seus objectius en un context nacional i internacional. Anima els estudiants a pensar de manera independent i conduir el seu propi aprenentatge, els ajuda a ser conscients de les diferències culturals i els permet relacionar-se amb els altres en un món cada vegada més globalitzat i canviant.

Batxillerat Internacional® autoritzat

Amb l'objectiu d'obtenir l'acreditació del Continuum, la família de col·legis Agora International School està autoritzada per impartir en tots els centres almenys un programa del Batxillerat Internacional® (IB), ja sigui el Programa del Diploma (PD) a l'etapa de Batxillerat, el Programa de l'Escola Primària (PYP) al segon cicle d'Infantil i l'etapa de Primària, o el Programa dels Anys Intermedis (PAI) en l'etapa de Secundària, incorporant les metodologies segons els exigents criteris del Batxillerat Internacional®.

toogle-language catalan