Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Shaping the world

Els nens que ingressen a l’educació avui es graduaran com a adults joves l’any 2030. 

Com a educadors, a Globeducate tenim l'oportunitat i la responsabilitat d'establir les bases d'un futur millor, i això comença per donar una resposta als canvis que veiem al món ia l'enfocament que donem a l'educació que impartim a les nostres escoles.

Quan parlem amb els nostres estudiants, professors i pares, queden clares les ganes d'assegurar-nos que anem més enllà del que permeten els models educatius tradicionals.

A Agora International School som conscients que hem de preparar-los per a feines que encara no s’han creat, per a tecnologies que encara no s’han inventat, per resoldre problemes que encara no s’han previst. Hem d’encoratjar els nostres estudiants a prendre les regnes i donar forma al seu propi futur: volem que siguin ciutadans globals capaços de canviar el món.

Als nostres centres, igual que tots els del grup Globeducate, estem compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 de les Nacions Unides. Com a part d’aquest compromís, hem assolit acords amb organitzacions de prestigi internacional, com ara Ecoescoles (Eco-Schools) i WWF (World Wildlife Fund), tot impulsant projectes d’aules globals que involucren tots els nostres estudiants, mestres i famílies per mobilitzar una comunitat de més de 100.000 persones.

"Ningú protegirà el que no li importa, i ningú es preocuparà pel que mai ha experimentat."

Sir David Attenborough

Comunitat mundial

A més d’aquests acords amb organitzacions de prestigi, Globeducate organitza cada any esdeveniments internacionals en els quals hi conviuen alumnes de tot el món, provinents dels diferents col·legis del grup. Així, els alumnes comparteixen coneixements en un ambient de sana competició i intercanvien projectes i solucions. Aquests esdeveniments inclouen competicions esportives, acadèmiques, musicals i artístiques, així com trobades per desenvolupar la capacitat de lideratge i oratòria o simulacions de les Nacions Unides en les quals els alumnes representen els delegats dels diferents països i debaten en anglès problemes globals.

L’objectiu d’aquesta agenda és educar alumnes compromesos amb el món i amb els grans reptes del nostre temps. Alumnes amb un ampli ventall de capacitats i responsabilitats humanes que van més enllà de l’èxit acadèmic. Mitjançant el multilingüisme i la internacionalitat, els nostres alumnes prenen consciència del seu món i aprenen a apreciar altres cultures i punts de vista. Una educació basada en valors com el compromís, l’empatia, el respecte o la responsabilitat perquè els nostres alumnes contribueixin a construir un món millor mitjançant l’entesa mútua i el respecte intercultural.

toogle-language catalan