Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Benvinguda

Agora International School és un grup de 8 col·legis privats i internacionals que formen part del prestigiós grup Globeducate i que ha aconseguit l'excel·lència educativa al llarg dels seus 50 anys d'experiència amb escoles a Espanya (Catalunya, Balears, Madrid, Comunitat Valenciana) i Andorra.

Els nostres 8 centres es caracteritzen per la seva innovació educativa i la seva atenció personalitzada i tenen com a principal objectiu oferir les eines perquè els alumnes construeixin el seu propi aprenentatge i educar en els valors de respecte i tolerància, millora personal, responsabilitat i compromís social. L'ensenyament és mixt, plural i obert, respectant les diferents creences i religions de cada família, despertant així un diàleg enriquidor. Tot això contribueix al fet que els alumnes puguin assolir els seus somnis, proporcionant-los un aprenentatge que els permeti viure i treballar a qualsevol part del món.

Aprenentatge per a tota la vida

El desenvolupament del talent dels nostres alumnes és el nostre principal objectiu i la millor recompensa i és per això que defensem l'excel·lència en l'educació mitjançant l'ús del Diploma de Batxillerat Internacional en totes les nostres escoles, combinat amb una metodologia educativa flexible i centrada en l'alumne. 

Al llarg de la història dels col·legis Agora International School, hem treballat en la formació holística dels alumnes més enllà del desenvolupament acadèmic. En aquest sentit, es fomenta la dimensió ètica i personal a través del descobriment de valors i la formació d'actituds, que permeten a l'estudiant assolir un aprenentatge per a tota la vida.

etapes educatives

toogle-language catalan